Kontakta oss för solcellsrådgivning

Rätt leverantör för dig

Att installera solceller är ett smart val för både miljön och din plånbok. Men att välja rätt leverantör kan vara en utmaning. Med över 15 års erfarenhet och skickliga montörer är vi det självklara valet när du funderar på att installera solceller i Hälsingland eller närliggande områden. Vi kan branschen, har de rätta verktygen, starka samarbeten och duktiga montörer - detta borgar för ett lyckat samarbete mellan dig som kund, och oss som solcellsföretag.

Om oss

Vi skräddarsyr lösningar för dina behov

Vi förstår att varje kund har olika behov när det kommer till solceller. Därför tar vi fram en skräddarsydd plan för varje enskild kund. Vårt stora kontaktnät av samarbetspartners och leverantörer gör det möjligt för oss att erbjuda de bästa och mest effektiva lösningarna för dina behov.

Kvalitet och garanti

Vi strävar alltid efter högsta kvalitet i vårt arbete och använder oss endast av de bästa produkterna på marknaden. Vi är också stolta över att erbjuda oslagbara garantier på våra installationer. Detta ger våra kunder en trygghet och en garanti för att deras solcellsanläggningar kommer att fungera felfritt under många år framöver.

Möt teamet

Fredrik Pahlberg

Fredrik Pahlberg

Verkställande direktör

E-post: fredrik@wangkraft.se

Fredrik är en före detta polischef som blev miljöengagerad kommundirektör och sedan intresserad av solkraft. En visionär som vill omforma energimarknaden från grunden.

Einar Wängmark

Einar Wängmark

Försäljningsansvarig

E-post: einar@wangkraft.se

Einar har arbetat med försäljning inom byggsektorn i över tio år, senast som försäljningsansvarig för ett annat solkraftsföretag i Norr. Han brinner för att uppfylla kundönskemål och levererar alltid hundraprocentigt. Einar är också den som lanserade idén om att installationerna ska vara helsvarta på företaget Wängkraft.

Team Member 1

Robin Bogheim Ros

Logistik- och installationsansvarig

E-post: robin@wangkraft.se

Robin är utbildad elektriker som tidigare arbetat med installation av solkraft i över sju år. Det Robin inte vet om tekniken är inte värt att veta. Nogrannhet utan acceptans för fel gör Robin till rätt person för jobbet.

Vi finns på all solenergi

Wängkraft AB

Med över 15 års erfarenhet i branschen kan vi hjälpa våra kunder - privata som företag och kommuner - med högklassiga installationer av solceller, solpaneler, laddboxar och solcellsparker. Vi arbetar enbart med de allra bästa i...

Våra samarbetspartners