Wängkraft för företag

Vi hjälper företag i hela Hälsingland och Gävleborg att producera egen el med hjälp av solceller, och spara pengar på elräkningen samtidigt som ni gör miljön en stor tjänst.

Kontakta oss för solcellsrådgivning

Certificate

Vi är rätt leverantör för er

Att installera solceller är ett smart val för både miljön och din plånbok. Men att välja rätt leverantör kan vara en utmaning. Med över 15 års erfarenhet och skickliga montörer är vi det självklara valet när du funderar på att installera solceller i Hälsingland eller närliggande områden. Vi kan branschen, har de rätta verktygen, starka samarbeten och duktiga montörer - detta borgar för ett lyckat samarbete mellan dig som kund, och oss som solcellsföretag.

Image 1

Höjer husets värde

Med ökad efterfrågan på miljövänligt boende dras potentiella köpare alltmer till hem utrustade med solpaneler. Gör en smart investering och du minskar inte bara ditt koldioxidavtryck, utan ökar också värdet på ditt hem.

Image 2

Marknadens bästa produkter

Hos oss kan du känna dig trygg i vetskapen att du har investerat i de bästa solenergilösningarna som finns tillgängliga. Upptäck varför vi är det betrodda valet för dem som kräver det absolut bästa på marknaden.

Image 3

Snabb & enkel bokning

Det går snabbt och smidigt att boka installation av solpaneler hos oss, helt utan krångel! Genom vår smarta solcellskalkylator kan du enkelt uppskatta vad en installation hos dig kostar.

Företag

Vi skräddarsyr lösningar för dina behov

Vi förstår att varje kund har olika behov när det kommer till solceller. Därför tar vi fram en skräddarsydd plan för varje enskild kund. Vårt stora kontaktnät av samarbetspartners och leverantörer gör det möjligt för oss att erbjuda de bästa och mest effektiva lösningarna för dina behov.

Kvalitet och garanti

Vi strävar alltid efter högsta kvalitet i vårt arbete och använder oss endast av de bästa produkterna på marknaden. Vi är också stolta över att erbjuda oslagbara garantier på våra installationer. Detta ger våra kunder en trygghet och en garanti för att deras solcellsanläggningar kommer att fungera felfritt under många år framöver.